Probleme grave la podul peste Dunăre de la Brăila?

Probleme grave la podul peste Dunăre de la Brăila?

Proaspăt inauguratul pod de la Brăila are probleme mari. Uriaşul proiect de infrastructură cu bani europeni are infiltraţii la structura de rezistenţă, iar Compania de Infrastructură transmite că reparaţiile ar putea pune în pericol toată structura construcţiei, relatează Realitatea .

Anunţul vine în condiţiile în care, la patru luni de la inaugurare, a avut numeroase probleme şi nu este nici în prezent operaţional în totalitate. Realitatea Plus a încercat să obţină o reacţie din partea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, dar nu a reuşit.

Infiltraţiile au loc la 12 metri adâncime la pilonii podului, iar Compania de Infrastructură transmite că reparaţiile ar putea pune în pericol toată structura construcţiei, potrivit Realitatea Plus şi Radio Europa Liberă.

În acelaşi timp se fac şi alte lucrări de reabilitare, pentru că lucrarea s-a făcut în grabă. Asfaltul s-a lăsat pe pod şi după ce mai multe camioane cu gabarit depăşit au tranzitat şoseaua. La vremea respectivă, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a dat vina pe şoferii de camioane că nu respectă indicatoarele.

Podul de la Brăila a fost vizat de numeroase scandaluri imediat după inaugurare. Un bărbat a filmat în timp ce desface cu mâna şuruburile care nu par a fi strânse pe parapetele podului de peste Dunăre


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?