Probleme pentru Messi în SUA. Reacția Antonelei Roccuzzo după ce a fost prinsă într-o busculadă VIDEO

Probleme pentru Messi în SUA. Reacția Antonelei Roccuzzo după ce a fost prinsă într-o busculadă VIDEO

Lionel Messi a declarat că a ales să joace la Inter Miami pentru a avea parte de liniște. Cum fotbalul nu e atât de popular pe continentul nord-american, starul argentinian a crezut că în SUA poate merge fără griji la cumpărături sau la restaurant, însă și aici s-a declanșat ”Messimania”.

În ultima ieșire a sud-americanului la un centru comercial din Miami, mai mulți fani gălăgioși s-au strâns la porți și i-au așteptat pe fotbalist și pe familia sa. Chiar dacă a apelat deja la bodyguarzi, lucrurile au luat-o razna. Fanii au început să-i strige numele lui Lionel Messi și să întindă telefoanele mobile în speranța de a face o fotografie cu argentinianul , însă fără succes.

Unii dintre admiratori strânși la centrul comercial din Miami au depășit limita și au încercat să ”spargă” cordonul făcut de stewarzi și să ajungă în dreptul ușii mașinii în care urma să se urce Lionel Messi. În busculada creată, Antonela Roccuzzo chiar a fost lovită, involntar, de o persoană. Uimită și vizibil deranjată, soția argentinianului a ripostat și a împins-o pe cea care a atins-o.

Lionel Messi și Antronela au început să aibă probleme la Miami. Foto Instagram

Căpitanul naționalei Argentinei are deja trei goluri reuşite în tricoul lui Inter Miami, în două meciuri jucate. La debut, a marcat golul victoriei echipei patronate de David Beckham, împotriva mexicanilor de la Cruz Azul (2-1), în urma unei lovituri libere executate perfect în minutul 90+4. Apoi, a punctat de două ori în partida cu Atlanta United, tot în cadrul competiţiei Leagues Cup.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat