Procurori ai DIICOT au efectuat percheziţii domiciliare la suspecţi care comercializau substanţe cu efect psihoactiv

Procurori ai DIICOT au efectuat percheziţii domiciliare la suspecţi care comercializau substanţe cu efect psihoactiv

Procurori ai DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din Piteşti, au efectuat trei percheziţii domiciliare la suspecţi care comercializau, din septembrie anul trecut şi până acum, substanţe cu efect psihoactiv.

Au fost ridicate aproximativ 270 de grame de substanţă, ustensile de preparare şi porţionare a drogurilor, trei cântare electronice de precizie, materiale pirotehnice interzise la deţinere, telefoane mobile, cartele telefonice, mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, aproximativ 2.300 de euro şi 2.900 de lei.

Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş a fost sesizat azi, cu propunere de arestare preventivă a unui inculpat şi de arest la domiciliu pentru cel de-al doilea./csimion/cpodea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 28 ianuarie

Sursa: rador.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Situație explozivă la vârful Armatei Rusiei

2 ULTIMA ORĂ Prima „decapitare” la vârful Armatei Rusiei după „măcelul” din Crimeea!

3 Canalul rus „General SVR: Putin a recunoscut cu ușile închise eșecul din Ucraina. Planul prin care încearcă un „haos controlat”

4 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

5 ULTIMA ORĂ Mândria a egalat prostia! / Rusia amenință că va lovi viitoarea fabrică de drone turcești Bayraktar din Ucraina