Procurorii cer arestarea în lipsă a lui Victoraș Micula în dosarul în care este acuzat că s-a îmbrăcat în polițist și a participat la o percheziție corporală alături de polițiști reali

Procurorii cer arestarea în lipsă a lui Victoraș Micula în dosarul în care este acuzat că s-a îmbrăcat în polițist și a participat la o percheziție corporală alături de polițiști reali

Parchetul Tribunalului Bihor l-a trimis în judecată pe Victor Micula, fiul unuia dintre patronii de la European Drinks, și solicită arestarea în lipsă a acestuia,  potrivit portalului Tribunalului Bihor .

Termenul pentru judecarea cererii de arestare este 28 decembrie 2020. Totodată, procurorii cer și arestarea celor 4 polițiști care i-au permis lui Micula junior să se joace de-a polițistul.

Potrivit unor surse judiciare, Parchetul solicită arestarea in contumacie a lui Victor Micula pentru că acesta se sustrage urmăririi penale, nu s-a prezentat la audieri și sfidează organele de anchetă. Potrivit acelorași surse, Micula junior s-a refugiat în Elveția și refuză să vină la audieri în România pe motiv că îi este frică de pandemia de coronavirus.

În schimb, Victoraș Micula este prezent pe Youtube unde dă lecții de business sau își spală roțile la Lamborghini cu șampanie Moet și Cristal.

În plus, cântărețul Dani Prințul Banatului i-a dedicat maneaua ”Urmărit general 2020.”

Din cauza voastră acum sunt pe goană, dar nu am motive să îmi fie teamă”, sună versurile manelei dedicate lui Victoraș Micula.

Parchetul Tribunalului Bihor l-a trimis în judecată pe Victor Micula, alături de 4 polițiști din Oradea, pentru acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale.

Victor Micula s-ar fi îmbrăcat în polițist și a participat la o percheziționare corporală, împreună cu polițiști reali. În plus, el ar fi avut acces ilegal la bazele de date ale MAI unde a căutat informații inclusiv despre cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău.

Potrivit unor surse din poliție, la dosar există un clip video în care se poate observa cum Victoraș Micula, îmbrăcat în polițist, conduce personal o mașină de poliție cu semnalele acustice și luminoase pornite.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?