Procurorii renunță la acuzațiile împotriva lui Alec Baldwin, cu două săptămâni înainte de proces

Procurorii renunță la acuzațiile împotriva lui Alec Baldwin, cu două săptămâni înainte de proces

Alec Baldwin a primit vești bune din partea procurorilor cu două săptămâni înainte de proces. Actorul a scăpat de acuzațiile în cazul morții directoarei de imagine Halyna Hutchins.

FOTO Profimedia

Actorul american a fost acuzat de omor prin imprudență și risca să primească o pedeapsă de 18 luni de închisoare. Procurorii care au anchetat accidentul mortal în care Alec Balwin a împușcat-o accidental pe platourile de filmare pe Halyna Hutchins, au decis să renunțe la acuzații.

Decizia procurorilor a venit chiar mai devreme cu două săptămâni înainte de începerea procesului. Avocatul actorului a declarat că incurajează o anchetă adecvată a faptelor și circumstanțelor în care s-a petrecut accidentul, fiind mulțumit de decizia procurorilor.

„Suntem mulțumiți de decizia de renunțare la acuzațiile împotriva lui Alec Baldwin și încurajăm o anchetă adecvată a faptelor și circumstanțelor acestui tragic accident”, a declarat avocatul său, Luke Nikas, relatează Digi24 .

Teribilul accident a avut loc pe data de 21 octombrie 2021. Alec Baldwin filma pentru producția "Rust" la o fermă din New Mexico. El a acționat o armă, care ar fi trebuit să aibă gloanțe oarbe, însă a tras cu un glonț real spre directoarea de imagine Halyna Hutchins. Și regizorul Joel Souza a fost rănit în acest accident.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…