Procurorul general Augustin Lazăr, despre Hexi Pharma: Prejudiciul nu este foarte ușor să fie stabilit

Procurorul general Augustin Lazăr, despre Hexi Pharma: Prejudiciul nu este foarte ușor să fie stabilit

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a afirmat, vineri, la Alba Iulia, că prejudiciul în dosarul Hexi Pharma "nu este foarte ușor să fie stabilit, având în vedere activitatea destul de îndelungată desfășurată de firmele respective".

Aflat la Alba Iulia cu prilejul celui de-al XXX-lea Congres General al Uniunii Avocaților Europeni, procurorul general al României a declarat presei că cercetările sunt în curs și se fac evaluări ale documentelor care au fost ridicate. Lazăr a menționat că pe rolul Secției de Urmărire Penală și Criminalistică din Parchetul General sunt două dosare legate de Dan Condrea.

"Cercetările sunt în curs, se fac evaluări de documente care au fost ridicate. De asemenea se efectuează în continuare percheziții informatice asupra suporturilor informatice care au fost ridicate și ancheta progresează pentru a evalua amploarea prejudiciului. Se evaluează prejudiciul care desigur că nu este foarte ușor să fie stabilit, având în vedere activitatea destul de îndelungată desfășurată de firmele respective", a declarat Augustin Lazăr.

La mijlocul lunii trecute, Parchetul General a anunțat că Hexi Pharma a fost pusă sub urmărire penală pentru participație improprie la infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, în dosarul dezinfectanților diluați din spitale.

AGERPPRES/ (A,AS — autor: Marinela Brumar, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

2 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

3 Așa o fi?

4 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

5 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!