Producătoarea de labă Oana Lovin a fost audiată la Secția Specială PSD în dosarul privind acuzațiile de fraudă la votul din Sectorul 1

Producătoarea de labă Oana Lovin a fost audiată la Secția Specială PSD în dosarul privind acuzațiile de fraudă la votul din Sectorul 1

Update ora 14.20 Oana Lovin a plecat de la sediul SIIJ, unde a fost audiată aproape o oră. Ea le-a declarat jurnaliștilor că are probe video privind o eventuală fraudă la votul de la Sectorul 1 și că își dorește sa fie martor protejat.

Oana Lovin și Codruța Cerva sunt așteptate luni la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), pentru a fi audiate în dosarul deschis după plângerea lui Daniel Tudorache, au declarat surse apropiate anchetei pentru G4Media.ro. Este vorba despre acțiunea care vizează faptul că liderul USR Dan Barna a fost lăsat să intre în incinta biroului electoral în acea noapte şi că reprezentaţi ai USR-PLUS erau în acea încăpere peste sacii cu procese verbale, deşi nu aveau un act în prealabil de la BES 1.

Cele două, noii protestatari de profesie anti-Iohannis, anti-Orban și anti-Nicușor Dan, au manifestat mai multe zile și la sediul Biroului Electoral al Sectorului 1. Lovin și Cerva au fost chemate la propunerea lui Tudorache, pe care a acceptat-o procurorul de caz Sorin Iașinovschi.

Și Daniel Tudorache a fost audiat la SIIJ, vineri, o citație- fulger, a doua zi după depunerea plângerii. La plecarea de la sediul parchetului, fostul primar al Sectorului 1 declara: „(Persoane pe care) le cunoaştem că ar şti sau ar avea informaţii despre acest caz. De luni încolo sunt chemaţi la audieri. Sunt optimist că se va afla adevărul”.

Codruța Cerva, sora avocatei Cosmina Cerva, invitată frecvent la Antena 3 și România TV, s-a remarcat prin mitingurile pro Dragnea pe care a încercat să le organizeze după condamnarea acestuia. Partenera ei de protest, Oana Elena Lovin, a devenit cunoscută în luna mai, când pe internet au apărut imagini cu ea practicând video-chat.

Atât Cerva, cât și Lovin sunt extrem de active pe Facebook, fiind intens promovate în ultimele zile de Antena 3 și România TV.

Într-o declarație publică, despre cele două Nicușor Dan a folosit apelativul ”panarame”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…