Producătorul de film Harvey Weinstein, condamnat la încă 16 ani de închisoare pentru viol și agresiune sexuală

Producătorul de film Harvey Weinstein, condamnat la încă 16 ani de închisoare pentru viol și agresiune sexuală

Harvey Weinstein, fost producător de filme de la Hollywood, a primit o nouă sentință, într-un tribunal din Los Angeles.

FOTO Profimedia

Weinstein a fost condamnat la încă 16 ani de închisoare pentru viol și agresiune sexuală. De această dată fostul producător a fost judecat pentru fapte săvârșite în 2013. Sentința nu este definitivă.

El este deja condamnat la 23 de ani de închisoare pentru alte agresiuni sexuale, fiind condamnat în urmă cu ceva vreme de un tribunal din New York.

Ajuns la vârsta de 70 de ani, Harvey Weinstein a primit plângeri de la peste 80 de persoane, iar faptele sale au început să fie comise încă din 1970. El a negat de fiecare dată că ar fi întreținut relații sexuale fără consimțământ, relatează Digi24 .

O actriță, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a declarat că Weinstein a atacat-o într-o cameră de hotel în timpul unui festival de film care a avut loc la Los Angeles, în 2013. El a fost găsit găsit vinovat de viol și două agresiuni sexuale după ce a fost acuzat de o actriță.

Potrivit procurorilor, Weinstein și-a folosit influența pentru a atrage femeile în întâlniri private atunci când le-a abuzat. Femeile care îl acuzau pe producător sau depuneau plângere își riscau cariera.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina