Profa sexy, promovată de PSD inspector școlar în Arad. Vine de la un liceu unde un singur elev a luat Bacul

Profa sexy, promovată de PSD inspector școlar în Arad. Vine de la un liceu unde un singur elev a luat Bacul

Inspectoratul Școlar Județean Arad a angajat joi, 30 iunie, trei inspectori școlari adjuncți noi. Printre aceștia se regăsește și o profesoară de limba română care provine de la un liceu cu o singură medie de trecere la Bac. Aceasta este și membru PSD.

Geanina Coraș a fost numită în funcție în urmă cu o zi, iar, potrivit Glasul Aradului , tânăra obișnuia să publice fotografii incitante pe rețelele de socializare.

Coaș este profesoară de limba română la liceul Henri Coandă din Arad, acolo unde un singur elev a reușit să promoveze Bacalaureatul. Inspectorul școlar general al județului Arad Marius Gondor consideră acest fapt „irelevant în numirea Geaninei Coraș în funcția de inspector adjunct“.

„Aveam nevoie de această funcție. Suntem printre puținele inspectorate școlare din țară care nu au trei adjuncți. Avem 439 de școli, 61.000 de copii, așa că era nevoie. Doamna Coraș a fost numită pe această funcție de ministrul Educației. Știu de doamna Geanina Coraș că este profesoară de limba română la Liceul Henri Coandă“, a mai adăugat Gondor, conform sursei citate.

De menționat și că Geanina Coraș este și președintele organizației de femei a PSD Arad.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!