Profesoară antivaccinistă, moartă de COVID/În mod absurd, deși se simțea rău, a refuzat să se testeze!

Profesoară antivaccinistă, moartă de COVID/În mod absurd, deși se simțea rău, a refuzat să se testeze!

Ultima dată a mers la școală pe 21 octombrie, fiind detașată la un liceu din Topoloveni, județul Argeș.

Femeia, pe nume Anca Preda, care o îngrijea pe mama sa bolnavă de coronavirus, a refuzat să fie testată. Ea se arătase în repetate rânduri împotriva vaccinului anti-COVID.

Profesoara, care preda Limba Română, era detaşată la Liceul din Topoloveni, iar ultima dată a mers la şcoală în ziua de 21 octombrie, a declarat inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Argeş, Alina Manea.

Conform acesteia, săptămâna trecută, miercuri, directorul a contactat-o pe profesoară şi a aflat că aceasta nu se testase pentru a afla dacă este bolnavă şi că refuza să meargă la spital, deşi mama sa fusese diagnosticată cu COVID.

De asemenea, profesoara nu se vaccinase, pentru că nu credea în eficacitatea serului anti-COVID.

Ulterior, sora profesoarei a anunţat la şcoală đecesul acesteia. Profesoara Anca Preda avea 46 de ani.

Conform jurnaliştilor de la Curier.ro , profesoara Anca Preda a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2 împreună cu mama sa la începutul săptămânii trecute, însă când Ambulanţa a venit ca să le testeze, profesoara nu a dorit să fie testată. Nu a dorit nici să meargă la spital, deşi starea sa nu era una bună.

O altă profesoară din judeţul Argeş a murit luni, 8 noiembrie, la şcoală. Cadrul didactic preda la Centrul de educaţie incluzivă Câmpulung Muscel şi i s-a făcut rău în timp ce se îndrepta spre sala de clasă.

Cadrul medical al şcolii şi apoi medicii de la ambulanţă au încercat să o resusciteze, însă fără rezultat. Există date conform cărora profesoara avea probleme cardiace.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...