Profesor de 33 de ani de la un colegiu de top, în arest la domiciliu după ce a făcut sex cu o elevă de 14 ani

Profesor de 33 de ani de la un colegiu de top, în arest la domiciliu după ce a făcut sex cu o elevă de 14 ani

Un profesor de la Colegiul Naţional „Regina Maria” din Ploieşti este cercetat pentru act sexual cu un minor, fiind suspectat că a întreţinut relaţii intime cu o adolescentă de 14 ani, care nu îi este elevă.

Procurorii, care au făcut percheziţii la domiciliul, dar şi la locul de muncă al bărbatului, au solicitat emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele profesorului, însă instanţa de judecată a respins propunerea, dispunând, în schimb, arest la domiciliu, potrivit News.ro.

„La data de 28 februarie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 3 de Poliţie Ploieşti au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Ploieşti, la domiciliul, respectiv locul de muncă al unui bărbat de 33 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor.

În fapt, bărbatul, în cursul anului 2023 şi până în prezent ar fi întreţinut mai multe relaţii sexuale cu o minoră de 14 ani, din municipiu, cunoscând vârsta acesteia.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă”, anunţă, vineri, oficialii Poliţiei judeţene Prahova.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că suspectul este profesor al Colegiul Naţional „Regina Maria” din Ploieşti, fostul Liceu Pedagogic. El predă educaţie fizică.

Adolescenta de 14 ani cu care a avut relaţii intime nu îi este elevă, iar reclamaţia privind relaţia dintre bărbatul de 33 de ani şi fata de 14 ani a fost făcută de către mama adolescentei, care a aflat ce se întâmplă, au precizat sursele citate.

Iniţial, în baza probatoriului administrat, profesorul a fost reţinut pentru 24 de ore. Joi, el a fost prezentat Judecătoriei Ploieşti cu propunere de arestare preventivă însă instanţa de judecată a respins solicitarea procurorilor, dispunând, în schimb, măsura arestului la domiciliu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Miza Ucrainei pentru a răni grav Rusia în Crimeea este „bijuteria coroanei”, NIP-16, podul Kerci e „pistol cu apă”

2 Foarte interesante amănunte...

3 Descoperire inedită despre calitățile cafelei

4 Așa o fi?

5 Pilot britanic de la Baza Kogălniceanu: „Am putut vedea dronele Shahed intrând în Odesa“