Profesorul Cristea a murit la doar 36 de ani!

Profesorul Cristea a murit la doar 36 de ani!

Bogdan Cristea, un profesor de limba română care a ajutat prin intermediul paginii de Facebook Prof. Cristea, a murit la doar 36 de ani. În urmă cu trei luni, profesorul Cristea anunța că trebuie să intre în concediu medical pentru că are probleme de sănătate, dar nu sunt grave.

„Dragii mei elevi, dragii mei părinți, vă anunț că o perioadă nu voi mai fi prezent pe această pagină din cauza unor probleme medicale. Nu sunt grave, însă necesită a-mi lua un concediu medical. Vă mulțumesc pentru înțelegere! P.s. pagina va rămâne!”, a scris profesorul pe pagina sa de Facebook.

În 14 ianuarie 2024, sora profesorului Cristea anunța că starea de sănătate a acestuia s-a agravat.

„Domnul profesor trece prin momente greu încercate de viață....si are nevoie de noi și rugăciunile noastre! De aceea doresc astăzi ora 19 sa ne rupem 30 de minute din timpul nostru și să vă rugați alături de noi pentru el!!!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook.

În urmă cu cinci zilei, pe pagina profesorului era făcut apel la un ajutor umanitar, profesorul Cristea având nevoie de tratament în Turcia.

„Recent, Proful Cristea s-a confruntat cu o situație medicală gravă, din acest motiv nu poate comunica, nu poate răspunde mesajelor voastre. În aceste momente, vrem să facem tot posibilul pentru a-i oferi sprijinul de care are nevoie. Chiar dacă domnul profesor nu poate comunica, noi putem să-i transmitem gândurile și emoțiile noastre pozitive prin gesturi mici, cum ar fi asigurarea că nu-i lipsește nimic în spital.

Dacă doriți să contribuiți sau să oferiți sprijin în vreun fel, vă rugăm să vă alăturați acestei inițiative, fie de a trimite mesaje de încurajare sau de a oferi asistență în gestionarea detaliilor zilnice, orice gest, indiferent cât de mic, va conta enorm pentru Proful Cristea în această perioadă dificilă. Și în continuare, să ne rugăm pentru el. Oamenii pot face miracole”, a fost mesajul din urmă cu cinci zile.

Marți 23 ianuarie 2024, pe pagina de Facebook a profesorului a fost anunțat decesul acestuia. „O dimineața sumbră!O dimineața în care mi-aș fi dorit să fie la nesfârșit...O dimineața în care orice voiam sa aud...nu ca vei scrie printre stele...Drum lin spre o nouă lume...lume fără sfârșit!Continuă să pictezi litere printre îngeri și să ne vegheze frumos!”, a fost mesajul.

Pe pagina de Facebook pe care era urmărit de zeci de mii de persoane, profesorul Cristea oferea sfaturi utile și rezolvări pentru elevi. Pe lângă lecții, tânărul profesor îi încuraja pe elevi și pe părinți.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?