Profil de parlamentar: Natalia-Elena Intotero, deputat PSD Hunedoara

Născută la 14 ianuarie 1976, în municipiul Brad, deputatul Natalia - Elena Intotero a reușit să câștige un al doilea mandat de parlamentar în Camera Deputaților, ea candidând pe poziția a doua a listei de deputați înaintată de PSD Hunedoara.

Natalia—Elena Intotero și-a început activitatea politică în cadrul Partidului Social Democrat (PSD) și a îndeplinit funcția de președinte al TSD Hunedoara.

A fost consilier local în municipiul Brad, iar apoi consilier județean în perioada iunie 2004-martie 2009, când a devenit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe pe probleme de relații interinstituționale. A ocupat acest post până în octombrie 2009.

În perioada mai 2012-decembrie 2012 a fost secretar de stat la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, din Guvernul României.

A fost aleasă deputat în anul 2012 în Colegiul uninominal Orăștie-Simeria-Geoagiu. În prezent este președinta Organizației Județene a Femeilor Social Democrate Hunedoara, iar în mandatul de deputat 2012-2016 a fost vicepreședinta Comisiei de Politică Externă, potrivit CV-ului postat pe site-ul Camerei Deputaților.

Natalia-Elena Intotero este de meserie profesor, ea absolvind Facultatea de Limba și Literatura Română-Limba și Literatura Engleză în anul 2006. În anul 2007 a absolvit Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene a Universității 'Spiru Haret' din București. De asemenea, este absolventă a cursului postuniversitar organizat de Institutul Diplomatic Român și a Colegiului Național de Apărare.

Conform declarației de avere depuse la Camera Deputaților, Natalia — Elena Intotero deține împreună cu soțul său cinci terenuri intravilan în municipiul Brad, în suprafață totală de 9.406 mp și un teren agricol de 14.000 mp în satul Crișan, județul Hunedoara. Cei doi soți sunt și proprietarii unei case de locuit în suprafață de 100 mp în Brad și a unor spații comerciale și de producție în suprafață totală de 931 mp, în același municipiu.

În declarația de avere a Nataliei-Elena Intotero mai sunt trecute patru mașini, deținute împreună cu soțul său, dar și un credit în sumă de 22.000 de lei.

În anul fiscal trecut, deputatul Natalia-Elena Intotero a avut un venit de 60.876 lei realizat din salariul de parlamentar, la care s-au adăugat drepturi salariale câștigate în instanță în sumă de 6.187 lei. Familia Intotero a mai obținut venituri de 126.338 lei din închirierea spațiilor comerciale pe care le deține.

AGERPRES 

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Jos chiloții de pe curva PSD! / „Pe Savonea și Iordache i-am găsit în anticameră la Dăncilă, la Guvern”

2 Se dau chiloții jos în PSD! / Toader a fost la Neptun, la plajă, cu Dragnea. Îl implora să-i pună „translatoarea…

3 BREAKING Data alegerilor locale va fi stabilită de Guvern! CCR a respins legea PSD / Și ordonanța de urgență de …

4 ULTIMA ORĂ Rahatul ALDE nu mai există în Parlament. Ultimele excremente, în frunte cu Vosganian, s-au revărsat…

5 VIDEO Anunț-șoc al președintelui! PSD, cu spatele la zid! / Iohannis: Guvernul va veni cu o inițiativă legislati…

recomandări

Te ia DNA: Cornelia Negrut

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante