Prognoza meteo 21 decembrie: vreme anormal de caldă înainte de Crăciun. În ce regiuni se anunță ninsori

Prognoza meteo 21 decembrie: vreme anormal de caldă înainte de Crăciun. În ce regiuni se anunță ninsori

Vremea continuă să se încălzească și doar câteva fulguieli se anunță cu câteva zile înainte de Crăciun. În depresiunile din estul Transilvaniei va fi în continuare foarte frig. În vest, nord și centru va ploua slab.

Vremea se încălzește în mijlocul iernii FOTO Shutterstock

Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), miercuri, 21 decembrie, încălzirea vremii va continua și se va resimți atât la valorile maxime diurne care se vor încadra, în general, între 4 și 12 grade Celsius, cât și la cele din timpul nopții, cu minime cuprinse între minus 5 și 5 grade Celsius.

"Temperaturi mai scăzute se vor înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei, unde pot coborî sub minus 10 grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în vest, nord și centru, unde doar izolat va ploua slab, iar în nordul Carpaților Orientali vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului, în zona montană înaltă. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, se va forma ceață", anunță meteorologii.

Și în Capitală se anunță vreme frumoasă. Conform meteorologilor, în București, vremea va continua să se încălzească, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul a 8 grade Celsius, iar cea minimăs se va situa între minus 4 și minus 2 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

Ce temperaturi se anunță de Crăciun

Meteorologii anunță că de Crăciun, la munte, temperaturile vor fi mai ridicate decât media acestei perioade.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile centrale, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Conform meteorologilor, în ceea ce privește precipitațiile, regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”