Prognoza meteo miercuri, 24 aprilie. Cod galben de vânt dimineaţă, vreme instabilă şi ploi

Prognoza meteo miercuri, 24 aprilie. Cod galben de vânt dimineaţă, vreme instabilă şi ploi

În timp ce temperaturile cresc în Moldova, Oltenia, Muntenia și Dobrogea, în restul ţării valorile termice se află în scădere în raport cu ziua de ieri, anunţă meteorologii.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis pentru ziua de miercuri un Cod galben de vânt pentru zona de litoral a judeţului Tulcea şi pentru Delta Dunării, valabil între orele 7.00-10.00.

În prima parte a zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi locale slabe, preponderent în jumătatea nordică a ţării și izolat în rest. După prânz, se vor înregistra perioade de instabilitate atmosferică, manifestate prin înnorări accentuate, averse și descărcări electrice, local în vestul, nordul și centrul țării și izolat în rest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 24 de grade, iar cele minime, în general, între 3 și 13 grade. Dimineața și noaptea, izolat se va forma ceață.

Exceptând Codul galben emis pentru Deltă, vântul va sufla slab și moderat, cu viteze în general de 40-50 km/h, dar în prima parte a zilei va avea intensificări temporare în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și nordul Munteniei și al Dobrogei.

Şi la munte vremea va avea un caracter instabil, iar la altitudini foarte mari vor fi precipitații mixte.

Prognoza meteo pentru București

În capitală, temperaturile sunt în urcare, valorile maxime ajungând la 22-23 de grade, în timp ce minimele se vor încadra în intervalul 7-10 grade.

Ca şi în restul ţării, cerul va avea înnorări temporare, iar spre seară este posibil să îşi facă apariţia şi ploi slabe.

Vântul va sufla slab și moderat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro