Prognoza meteo pentru 27-28 aprilie. Weekend însorit şi cald de Florii

Prognoza meteo pentru 27-28 aprilie. Weekend însorit şi cald de Florii

După o săptămână capricioasă, cu ploi şi pe alocuri intensificări ale vântului, în weekendul 27-28 aprilie vremea se va încălzi considerabil şi ploi nu vor mai fi decât sâmbătă, la munte şi în zona de vest, local.

foto arhivă

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) finalul acestei săptămâni va fi însorit, cu temperaturi în creştere, până aproape de nivelul unei zile de vară.

Sâmbătă, înainte de Florii, este posibil să plouă uşor. Precipitaţii ar putea cădea, în special, în zona montană și în partea de vest a țării. Cu toate acestea, în general, vom avea parte de o vreme caldă.

Vântul se va intensifica pe creste și în sudul Banatului, dar temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 23 de grade.

„Vor mai fi posibile mâine ușoare cantități nesemnificative de precipitații, însă ploi, averse slabe în special în zona montană și în partea de vest a țării, cu intensificări ale vântului, dar, per ansamblu, o vreme în general frumoasă și în încălzire”, spun specialiştii.

Duminică, de Florii, se încălzește în majoritatea regiunilor, temperaturile maxime ajungând în jurul valorii de 25 grade, care se apropie de pragul unei zile de vară.

Vreme caldă şi în Bucureşti

Prognoza Administrației Naționale de Meteorologie anunţă vreme caldă și însorită şi în București sâmbătă şi duminică. În ziua de Florii temperaturile vor ajunge până la 24 de grade Celsius, iar în următoarea perioadă va fi și mai cald.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?