Prognoza meteo pentru București: Se oprește ninsoarea, dar temperaturile rămân scăzute. Cum va fi vremea de Ziua Națională

Prognoza meteo pentru București: Se oprește ninsoarea, dar temperaturile rămân scăzute. Cum va fi vremea de Ziua Națională

Vremea în Capitală se va răci în următoarele cinci zile, conform prognozei Administrației Nationale de Meteorologie.

Vreme rece săptămâna viitoare în București - Foto Mediafax

Meteorologii anunță că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 7 grade Celsius.

De altfel, în timpul nopții, temperaturile minime se vor încadra între -6 și 3 grade Celsius.

De luni, 27 noiembrie, bucureștenii se vor bucura de soare, dar vântul bate cu 19km/h. Minima va fi de -3 grade Celsius în Capitală, iar temperatura maximă va fi de 3 grade.

Norii revin în București de marți, 28 noiembrie, însă vântul se va mai potoli, rafalele nu vor depăși 11 km/h. Temperatura minimă va crește la 2 grade, iar cea maximă la 4 grade.

Miercuri, 29 noiembrie, temperatura maximă va ajunge la 7 grade Celsius, însă cea minimă nu va trece de -3 grade. Vântul va sufla slab, cu 9km/h.

De joi, locuitorii Capitalei se vor bucura din nou de razele soarelui, iar temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, în timp ce minima se va încadra între -1 și 5 grade. Vântul bate cu 9km/h.

În ceea ce privește ziua de vineri, 1 Decembrie, temperaturile vor mai crește puțin. De Ziua Națională, bucureștenii vor avea o temperatură maximă de 8 grade Celsius, iar minima va fi de 3 grade. Deși apare și soarele, în a doua parte a zilei, cerul va fi acoperit de nori. Vântul va sufla cu 19 km/h pe 1 Decembrie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?