Prognoza meteo pentru vineri, 26 mai: vremea va fi caldă, dar instabilă

Prognoza meteo pentru vineri, 26 mai: vremea va fi caldă, dar instabilă

Vineri, 26 mai 2023, vremea va fi caldă, dar instabilă. Conform meteorologilor, sunt șanse mari de ploaie în majoritatea orașelor.

Vreme instabilă FOTO Shutterstock

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, vineri, 26 mai 2023, vremea va fi una caldă, dar instabilă. Începând cu orele după-amiezii va ploua în Crișana, Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, local în Transilvania , iar seara și noaptea și în restul zonelor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 grade, iar cele minime între 8 și 17 grade Celsius. Cel mai cald va fi la Timișoara, unse se vor înregistra 25 grade Celsius, iar cel mai frig la Craiova și Brașov, unde mercurul din termometre nu va trece de 20 grade Celsius.

În București, vineri, 26 mai 2023, se anunță o vreme instabil, mai ales în timpul după-amiezii. Temperatura maximă va fi de 25-26 de grade Celsius, iar temperaturile minime se vor încadra între 13 și 15 grade Celsius.

Sâmbătă, în Capitală, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate, iar cu o probabilitate mai mare dimineața și din nou după-amiaza și seara vor fi averse ce pot avea caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 26 grade Celsius și minima se va încadra între 13 și 15 grade Celsius.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am văzut poza şi mi-am dat seama că nu se leagă ceva” / Lunetistul care a ucis un terorist de la 3,5 km contrazice FBI-ul în cazul atentatului asupra l…

2 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

3 „Doar în Africa am mai văzut așa ceva” / Codin Maticiuc, șocat de camera în care a stat într-un hotel din Costinești

4 Imagini istorice din anii '70 / De frica rușilor, Transfăgărăşanul a fost construit în doar patru ani

5 Imagini care dau fiori cu podul unde a deraiat trenul internaţional IRN 347(Dacia Wien Hauptbahnhof - Bucureşti Nord)