Programul meciurilor din sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati

Programul meciurilor din sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati

Partida Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2 - Maria Şarapova (Rusia), locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5 pare a fi duelul cel mai echilibrat din sferturile de finală ale turneului Premier 5 de la Cincinnati, ţinând cont de locurile ocupate în clasamentul WTA de cele două sportive.

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Meciul este programat sâmbătă, la ora 02.00, iar învingătoarea va juca în semifinale împotriva câştigătoarei din întâlnirea Ana Ivanovici (Serbia), locul 11 WTA şi cap de numărul 9 - Elina Svitolina (Ucraina), locul 39 WTA.

Svitolina a eliminat două favorite pentru a ajunge în sferturi, pe jucăroarea cehă Petra Kvitova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, şi pe spaniola Carla Suarez Navarro, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 15.

Partida Ivanovici - Svitolina este ultima pe terenul central, nu înainte de ora 04.00.

Pe partea superioară a tabloului de simplu, se vor întâlni numai favorite, după următorul program:

Serena Williams (SUA), locul 1 WTA - Jelena Jankovici (Serbia), locul 9 WTA şi cap de serie numărul 8, nu mai devreme de vineri, ora 20.00;

Agnieszka Radwanska (Polonia), locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4 - Caroline Wozniacki (Danemarca), locul 12 WTA şi cap de serie numărul 12, nu mai devreme de sâmbătă, ora 22.00.

Cu excepţia jucătoarei din Ucraina, niciuna dintre sportivele prezente în sferturi la turneul american nu este clasată mai jos de locul 12 WTA.

Calificarea în semifinale este recompensată la Cincinnati cu un premiu de 113.000 de dolari şi 350 de puncte WTA.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”