Proiect de lege PSD: Nimeni nu va mai putea fi arestat fără acordul familiei!

Proiect de lege PSD: Nimeni nu va mai putea fi arestat fără acordul familiei!

Proiect de lege PSD: Nimeni nu va mai putea fi arestat fără acordul familiei! Senatorul PSD Șerban Nicolae nu se lasa! Acesta a depus un nou proiect de lege menit sa dea o lovitura de gratie luptei impotriva coruptiei din tara noastra, relatează  Ponturifierbinti.com .

Proiectul lui Serban Nicolae a gasit deja destui sustinatori in randul parlamentarilor de la PSD, PNL, PMP dar si UDMR si minoritati.

Acestia sunt dispusi sa renunte chiar la introducerea unui prag pentru abuzul in serviciu, cu conditia ca proiect mentionat mai sus sa fie adoptat de cele doua camere.

„In ultima vreme nu prea am mai aparut la televizor pentru ca am fost ocupat cu gasirea de noi proiecte legislative care sa faca viata romanilor mai prospera si mai frumoasa.

Dupa o munca asidua, dupa nopti nedormite si valuri de sudoare, am avut un fel de iluminare. Asemeni lui Arhimede, tocmai cand ma tavaleam in mocirla ca sa mai scap de canicula asta, am inceput sa guițăi singur de nebun, Evrika, Evrika!

Descoperisem cea mai tare solutie prin care toata lupta impotriva coruptiei ar putea fi zadarnicita din temelii. Am luat un pix si o foaie de hartie si m-am apucat de scris. Ce a iesit, puteti vedea cu ochii vostri!

Nu mai e nevoie nici de amnistie, nici de prag, nici de nimic. Dar de acum incolo nimeni sa nu mai poata fi incarcerat fara acordul scris al membrilor familiei.

Astfel impacam si capra si varza! Nici Ordonanta 13, dar nici puscarie, Europa nu ne va mai critica dar nici DNA nu ne va mai aresta, toata lumea va fi multumita.

Este o lege care ar rezolva majoritatea problemelor romanilor.”

A declarat Serban Nicolae, uimit si el de ideile pe care le are.

ATENȚIE: Acesta este deocamdată un PAMFLET. PSD încă face legi în Parlament...



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /