„Prompt, disciplinat, meticulos”/Profilul fostului ofițer KGB Vladimir Putin a fost declasificat și prezentat publicului într-o expoziție

„Prompt, disciplinat, meticulos”/Profilul fostului ofițer KGB Vladimir Putin a fost declasificat și prezentat publicului într-o expoziție

Profilul de agent KGB al actualului președinte al Rusiei, Vladimir Putin, este acum prezentată în cadrul unei expoziții de documente declasificate la Arhiva de Stat a Federației Ruse din Sankt Petersburg, relatează Moscow Times.

Putin, care a fost spion în cadrul agenției sovietice de servicii secrete între 1975 și 1991, a spus că trecutul său în KGB l-a pregătit pentru președinție. El a preluat funcția de președinte în 2000 după un stagiu la cârma agenției succesoare a KGB, FSB.

”Camaradul V.V. Putin își îmbunătățește constant standardele ideologice și politice. Este angajat activ în rețeaua de educație a partidului. Își îmbunătățește constant abilitățile profesionale”, arată profilul său.

Profilul său, care este întins pe șase paragrafe, a fost publicat miercuri de canalul de știri 78 și subliniază ”stabilitatea morală” a lui Putin și ”bine meritata autoritate de care se bucură printre colegi”.

Putin a fost repartizat în Germania de Est în 1985, după ce și-a încheiat învățământul superior la o școală KGB din Moscova. Putin a lucrat în Dresda până în 1990, ajungând la rangul de locotenent-colonel. În 1989, a primit medalia de bronz pentru servicii excepționale pentru Armata Populară Națională (forțele armate ale Republicii Democrate Germane din 1956 până în 1990).

În decembrie 2018, The Gaurdian scria că o fostă legitimație a lui Vladimir Putin, emisă de poliția secretă est-germană ar fi fost descoperită în arhivele Stasi. Legitimația emisă pentru ”Maiorul Vladimir Putin” a fost găsită printre dosarele de personal din timpul erei sovietice din Dresda, unde Putin a activat ca ofițer KGB în anii '80.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

2 S-a ținut de cuvânt! Bolojan a tăiat joi jumătate din posturile de la CJ Bihor și desființează trei structuri …

3 FOTO Priviți unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

4 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…

5 Informație / Ludovic Orban nu va mai fi desemnat să formeze un nou guvern după alegerile din 6 decembrie