Propaganda lui Lukașenko: coregrafia soldaților belaruși din timpul unui antrenament VIDEO

Propaganda lui Lukașenko: coregrafia soldaților belaruși din timpul unui antrenament VIDEO

Un videoclip publicat, marți, pe rețelele de socializare arată pe zece soldați belaruși înarmați antrenându-se urmând o coregrafie spectaculoasă, relatează Air Force Times .

Soldații belaruși se antrenează. Foto: Captură video Twitter

Soldații înarmați se ridică, se învârt și cad la pământ. Apoi, pot fi văzuți în timp ce se antrenează pentru o posibilă luptă. Ei folosesc o frânghie căreia i-au dat foc, o cutie și un panou.

În final, soldații formează o piramidă și se retrag în pădure.

Acest videoclip vine în contextul în care preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko a învinuit Polonia, Lituania şi Ucraina că pregătesc atacuri „teroriste” şi o „răscoală" în Belarus şi a anunţat desfăşurarea unui grup militar regional.

Belarus asigură că această forţă este strict defensivă şi urmăreşte să-şi securizeze graniţa, într-un moment în care Belarusul acuză Ucraina că pregăteşte o ofensivă, stârnind temeri cu privire la intervenţia sa directă în conflictul din Ucraina.

Primele trenuri cu militari ruşi au sosit, sâmbătă, în Belarus, în timp ce avioane militare rusești au aterizat, duminică.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?