Propaganda rusă tună și fulgeră: „Să trimitem trupe în Paris!” „Indecizia” Occidentului afectează Ucraina

Propaganda rusă tună și fulgeră: „Să trimitem trupe în Paris!” „Indecizia” Occidentului afectează Ucraina

Tot mai mulți oameni sunt uciși din cauza „indeciziei” Occidentului de a trimite armament Ucrainei, a avertizat consilierul președintelui Volodmir Zelenski. Cu toate acestea, ucrainenii sunt mulțumiți de echipamentele militare pe care le-au promis statele occidentale la ultima întâlnire de la Ramstein.

Soldați ucraineni în Bahmut, Ucraina FOTO Profimedia

Președintele Zelenski crede că i-ar trebui 300 de tancuri moderne pentru a respinge ofensiva majoră plănuită de Rusia, probabil la primăvară.

Luptele din estul Ucrainei continuă. Un T-72, relicvă din vremurile sovietice, huruie prin pădure, aproape de zona cea mai fierbinte a frontului : orașul Bahmut.

„Acesta, ce avem noi, este un tanc stupid. Doar un lansator de rachete, făcut acum multă, multă vreme. Nu poate fi o amenințare reală”, a declarat un militar.

Propaganda rusă continuă

De altfel, propagandiștii lui Putin tună și fulgeră în mass-media rusă, din cauza ajutoarelor pe care Vestul le-a promis Ucrainei .

„Ar trebui să trimitem trupe în Berlin! Și să nu le mai retragem de acolo! Macron a zis că oferă tancuri ușoare. Așa că trebuie să trimitem trupe în Paris! Și să nu ne mai retragem trupele de acolo niciodată! Proștii de Gorbaciov și Elțîn au retras trupele noastre din Europa de Est. Prostul de Hrușciov a închis baza noastră din Finlanda. După al Doilea Război Mondial, americanii încă ocupă zone întinse din Europa. Trupele lor sunt staționate acolo! Noi ce căutăm acasă?!”, a declarat realizatorul rus de televiziune Vladimir Soloviov, citat de știrileprotv.ro.

La Moscova, zeci de membri ai Partidului Comunist au depus flori la mormântul lui Vladimir Lenin, cu ocazia împlinirii a 99 de ani de la moartea liderului bolșevic.

Situația pe front nu e favorabilă Rusiei, admite Ghenadi Ziuganov, președintele Partidului Comunist rus.

„În următoarele trei sau patru luni vom avea de-a face cu schimbări radicale pe linia frontului. De ce? Pentru că potențialul militar industrial european și american e destul de ridicat. Vor începe să livreze arme și să trimită oameni talentați în Ucraina, o să-i mobilizeze împotriva Rusiei. Nu avem niciun drept să acceptăm asta. Din aceste motive, trebuie să facem totul ca să învățăm de la Lenin cum să câștigăm. Lenin a câștigat în condiții foarte dificile”, a declarat acesta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

4 Asta e Rusia, oameni buni!

5 Așa o fi?