Propagandiștii ruși amenință cu distrugerea City of London la televiziunea de stat. „Îi vom îngropa”

Propagandiștii ruși amenință cu distrugerea City of London la televiziunea de stat. „Îi vom îngropa”

Un parlamentar rus, devenit cel mai recent propagandist al Kremlinului, folosește un limbaj înflăcărat pentru a descrie ciocnirea Moscovei cu Occidentul.

Vladimir Soloviov FOTO: Profimedia

Emisiunea "Seara cu Vladimir Soloviov" de pe canalul Russia 1 abordează frecvent tema loviturilor asupra capitalelor occidentale, invitații și prezentatorul prezentând invazia președintelui Vladimir Putin în Ucraina ca pe un război „proxy” între NATO și Moscova, scrie Newsweek .

Mikhail Delyagin, care este deputat în parlamentul rus și sancționat de SUA și Marea Britanie, și-a exprimat punctul de vedere cu privire la relațiile dintre Rusia și Occident, în cadrul acestei emisiuni.

"Atâta timp cât City of London (centrul financiar și administrativ al Londrei n.red.) nu este distrus și există ca unul dintre centrele financiare ale lumii – chiar dacă doar unul secundar ... această otravă asemănătoare cadavrelor este un pericol", a spus el pe 15 iunie. Apoi a adăugat: "Îi vom îngropa".

Retorica din emisiunea lui Soloviov include în mod regulat laude la adresa capacităților nucleare ale Rusiei și chiar descrierea Occidentului în general și uneori a președintelui Ucrainei Volodimir Zelenski în special, ca fiind "satanice".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?