Prostia NU DOARE/Colegu' lu' Mihai Viteazu' se VISEAZĂ Zorro!

Prostia NU DOARE/Colegu' lu' Mihai Viteazu' se VISEAZĂ Zorro!

Dobitocul de Zgonea, colegul lui Mihai Viteazul, a postat marţi pe contul său de Facebook  o imagine ce-l înfăţişează drept Zorro, personaj celebru din seria de filme cu Alain Delon şi apoi cu Antonio Banderas în rolul principal, despre un justiţiar mexican din secolul XIX. 

Imaginea constă într-o fotografie a lui Valeriu Zgonea, peste care a fost desenată o mustaţă subţire şi au fost schiţate o pălărie şi o mască neagră. În acelaşi cadru, se iţeşte şi lama unei florete. În stânga apare un Z , semnul specific lui Zorro,  sub care scrie "Zgonea".

Totodată, este trecut şi mesajul ”Reforma rezistă”.

”Dragi prieteni, mulţumesc mult pentru telefoane şi mesaje online. Cel mai mult m-a distrat poza de mai jos, primită azi de la un prieten E important să facem în viaţă ce considerăm necesar pentru victoria binelui, deci.... reforma rezistă! Cele bune, al vostru, Valeriu Z”, se arată în mesajul lui Zgonea ce însoţeşte imaginea.



Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…