Prostirea românilor, faza pe Biblie/Momentul în care „evanghelistul” Gâdea îl judecă pe „îngerașul” Vanghelie

Prostirea românilor, faza pe Biblie/Momentul în care „evanghelistul” Gâdea îl judecă pe „îngerașul” Vanghelie

Realizatorul Antenei 3, Mihai Gâdea i-a adus, joi seara, lui Marian Vanghelie, invitat în emisiunea sa, o Biblie pe care acesta să jure că nu a luat mita de care este acuzat în dosarul care i-a adus o condamnare de peste 11 ani de închisoare. Ceea ce Vanghelie a făcut: a jurat.

"Domnule Gâdea, m-aţi întrebat aşa şi vă răspund exact cum aţi întrebat şi să mă apreciaţi. Nu am luat niciun ban din cei 300 de milioane euro. (...) Domnule Gâdea, eu sunt un politician cu Google, cu Goagăl, cum vreţi dumneavoastră, sunt un politician bun! Am avut alte interese, am gândit altceva pentru această ţară. Am avut interese să arăt că sunt un gospodar bun, să pot să mă duc mai departe. (...)

„Jur pe Biblie, în faţa românilor că nu am luat niciun ban din toţi cei 300 de milioane de care m-a întrebat dl Gâdea, şi că nu am avut nicio treabă şi că nu am luat niciun ban de la acest om.

Dacă am luat bani, Dumnezeu să se uite deasupra noastră, dacă nu, Dumnezeu să plătească începând de la domnul Coldea şi toţi ceilalţi să-i plătească cu ce merită. Am fost clar?”, a declarat Marian Vanghelie în emisiunea lui Gâdea.

Reamintim că fostul primar PSD al Sectorului 5 Marian Vanghelie a fost condamnat, joi, de Tribunalul Bucureşti la 11 ani şi 8 luni de închisoare cu executare în dosarul de mare corupţie în care a fost trimis în judecată de DNA. Sentinţa a fost pronunţată în primă instanţă de judecată şi nu este definitivă.

Marian Vanghelie este judecat pentru o mită de 30 de milioane de euro, iar procesul durează de mai bine de 6 ani. Fostul primar a fost trimis în judecată de DNA în iulie 2015 pentru nouă infracţiuni de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte infracţiuni de spălare de bani.

Procurorii DNA au arătat în rechizitoriu că, în perioada 2006 - 2014, Marian Vanghelie, în calitate de primar al sectorului 5, ajutat de Mircea-Sorin Niculae şi parţial de Laura Ciocan, a solicitat şi primit de la Marin Dumitru foloase materiale necuvenite în cuantum de aproximativ 30.403.000 de euro (reprezentând un "comision" de 20% din încasări).
Respectivele foloase materiale au fost pretinse şi primite de Vanghelie pentru atribuirea de către Primăria Sectorului 5 şi serviciile publice de interes local din subordinea Consiliului Local al Sectorului 5, cu nerespectarea prevederilor legale, de contracte de achiziţii publice firmelor controlate de omul de afaceri Marin Dumitru, dar şi pentru a dispune plata lucrărilor aferente acestor contracte (valoarea totală este de aproximativ 738.019.000 de lei). SURSA: epochtimes


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 De citit...

3 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

4 „Abia aștept să vă arăt tot”

5 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor