Prostu' dracului! Ponta: Mă bucur că opera lui Brâncuși rămâne statului. Felicitări lui Cioloș pentru decizie!

Prostu' dracului! Penalul a salutat joi faptul că opera lui Constantin Brâncuși - ''Cumințenia Pământului'' - rămâne în patrimoniul statului român și l-a felicitat pe Dacian Cioloș, actualul șef al Guvernului, pentru această decizie. 

"Mă bucur că negocierea începută încă din 2013 s-a finalizat și această operă unică a lui Brâncuși rămâne în patrimoniul statului român — felicitări lui Dacian Cioloș pentru decizie! Aș vrea însă să nu uităm că această operă a fost a României timp de peste 50 de ani și a fost retrocedată printr-o decizie pe care nu am voie să o calific ca să nu aibă iar pretext faimosul și fiorosul CSM să mă sancționeze / și așa 11 milioane de euro din banii românilor pleacă în buzunare private ca să plătim ceea ce era al nostru !!! Bună treabă, nu?", a scris Penalul pe Facebook.

Cât a fost el prim-ministru, aproape patru ani, doar s-a văitat! A pus miniștri la Cultură tot felul de curgători de muci prin platourile de la Antena3!

Premierul Dacian Cioloș a anunțat miercuri că sunt șanse foarte mari ca statul român să reintre în posesia "Cumințeniei Pământului" a lui Constantin Brâncuși.

"Azi (n.r. — miercuri), echipa de negociere condusă de ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, s-a pus de acord cu proprietarii operei de artă pentru un preț de 11 milioane de euro, pentru care statul își poate exercita dreptul de preempțiune. Guvernul va pune o parte din sumă, iar pentru restul intenționăm să organizăm o subscripție publică", a spus Cioloș.

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

5 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

recomandări

Te ia DNA: Marian Pirnea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când pui un GoPro pe placa de surfing