„Prostul de Fritz, un fel de Bianca Drăgușanu pe Fb, îmi cere demisia”/Șeful piețelor din Timișoara după ce primarul Fritz i-a cerut demisia

„Prostul de Fritz, un fel de Bianca Drăgușanu pe Fb, îmi cere demisia”/Șeful piețelor din Timișoara după ce primarul Fritz i-a cerut demisia

Directorul Piețe SA Timișoara, Ionuț Nasleu, a reacționat cu injurii la adresa primarului Dominic Fritz, care a cerut demiterea acestuia în urma unui incendiu dintr-o piață timișoreană.

Aflat în vacanță în Florida, Nasleu i-a transmis lui Fritz că este un ”prost”.

”Prostul de Fritz, imi cere demisia, dar sa explice ca e depasit, sa susțină P.S. Mă întreb, când a fost sincer dl primar – când m-a lăudat că am găsit soluții pentru piețari în perioada când aceste spații erau închise, sau acum, când îmi cere, din nou, demisia. Să profiți de acest nefericit accident pentru a cere demisii și demiteri ca să îți ascunzi neputința, asta da tehnică de influencer mediatic!”, a scris Nasleu pe Facebook.

Reacția directorului de la Piețe SA vine după ce primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a cerut demiterea acestuia în urma unui incendiu a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la hala de flori a unei pieţe din apropierea centrului oraşului. Pompierii au stabilit că focul a pornit de la un scurtcircuit.

”Acest incendiu nu este doar un accident, ci şi un simbol al incompetenţei cu care a fost condusă societatea Pieţe S.A., este un simbol al incompetenţei groteşti cu care s-a înconjurat domnul Robu şi eu voi cere Consiliului de Administraţie să facă o şedinţa de urgenţă şi să demită pe domnul Nasleu. Această situaţie nu ne surprinde, noi ştim de când a preluat societatea, avem şi probleme majore financiare, în 2018 era încă pe profit, în 2019 am avut pierderi de 1.200.000 de lei şi anul trecut de peste 1 milion şi jumătate de lei. Eu cred că este nevoie de un nou început la Pieţe S.A. şi această zona trebuie să fie în mijlocul unei noi strategii pentru Pieţe Timişoara şi trebuie să terminăm cu acest amatorism bizar ce am văzut la Pieţe S. A. în ultimele săptămâni”, a declarat la Piaţa 700 primarul Dominic Fritz, potrivit News.ro.

Postarea integrală a lui Ionuț Nasleu:

Țin să fac câteva precizări scurte referitoare la acuzațiile primarului Dominic Fritz de astăzi. Investițiile în modernizarea piețelor se fac de către Primărie, nu de către SC Piețe SA. Pierderile s-au cumulat deoarece, de când sunt director, am făcut reparațiile pe care Primăria nu le făcuse în ultimii 12 ani. Aceste reparații au permis funcționarea piețelor în condiții decente până se alocau fonduri de către Primărie pentru investiții majore. Piețarii au apreciat ajutorul pe care l-am acordat mereu și deschiderea cu care le-am tratat și rezolvat solicitările, de câte ori a fost nevoie.

Dl primar pare că devine un influencer online, la concurență cu Bianca Drăgușanu… Are consilieri mulți, dar pare că sunt degeaba…Prostul de Fritz, imi cere demisia, dar sa explice ca e depasit, sa susțină P.S. Mă întreb, când a fost sincer dl primar – când m-a lăudat că am găsit soluții pentru piețari în perioada când aceste spații erau închise, sau acum, când îmi cere, din nou, demisia. Să profiți de acest nefericit accident pentru a cere demisii și demiteri ca să îți ascunzi neputința, asta da tehnică de influencer mediatic! când a fost sincer dl primar – când m-a lăudat că am găsit soluții pentru piețari în perioada când aceste spații erau închise, sau acum, când îmi cere, din nou, demisia. Să profiți de acest nefericit accident pentru a cere demisii și demiteri ca să îți ascunzi neputința, asta da tehnică de influencer mediatic! câteva precizări scurte referitoare la acuzațiile primarului Dominic Fritz de astăzi. Investițiile în modernizarea piețelor se fac de către Primărie, nu de către SC Piețe SA. Pierderile s-au cumulat deoarece, de când sunt director, am făcut reparațiile pe care Primăria nu le făcuse în ultimii 12 ani. Aceste reparații au permis funcționarea piețelor în condiții decente până se alocau fonduri de către Primărie pentru investiții majore. Piețarii au apreciat ajutorul pe care l-am acordat mereu și deschiderea cu care le-am tratat și rezolvat solicitările, de câte ori a fost nevoie.

Dl primar pare că devine un influencer online, la concurență cu Bianca Drăgușanu… Are consilieri mulți, dar pare că sunt degeaba…

Foto: Ionuț Nasleu / Sursa: Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...