Protest București: Peste 500 de manifestanți în Piața Victoriei

Protest București: Peste 500 de manifestanți în Piața Victoriei

Peste 500 de manifestanți, potrivit unor surse, s-au strâns în Piața Victoriei, sâmbătă seară, pentru a douăsprezecea zi consecutiv, pentru a protesta față de Guvern.

Oamenii au venit cu steaguri și pancarte care cuprind mesaje împotriva Guvernului: "Luptăm pentru o țară curată", "Nedreptatea ne unește", "Susțin proclamația Parlament fără penali", "Nu vrem guvern de troglodiți și hoți condus de mafioți", "Singura soluție: propria revoluție", "Hoții la închisoare, nu la guvernare".

Aceștia scandează "Demisia", "Nu plecăm", "Rezist".

"Luptăm pentru o țară curată", "Nedreptatea ne unește", "Susțin proclamația Parlament fără penali", "Erdogan de Teleorman", "Nu vrem guvern de troglodiți și hoți condus de mafioți", "Singura soluție: propria revoluție", "Hoții la închisoare, nu la guvernare".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...