PROTEST la DNA împotriva DNA Constanța: Sunt numai TÂLHARI!

PROTEST la DNA împotriva DNA Constanța: Sunt numai TÂLHARI!

Peste 20 de persoane au protestat, vineri, în faţa sediului DNA din Capitală, faţă de autorităţile locale, având pancarte cu mesaje împotriva corupţiei. 

Peste 20 de persoane din judeţul Constanţa au protestat, vineri, faţă de autorităţile locale dar şi faţă de DNA Constanţa despre care spun ei "că sunt numai tâlhari".

Protestatarii au adus pancarte, având mesaje împotrviva corupţiei " Verificaţi toate instituţiile din Constanţa" , " Românii, să ne luăm portul Constanţa din ghearele lui Mazăre", " Primarul corupt apărat", şi au stat în faţa sediului DNA din Bucureşti timp de o oră.

"Eu am hotărâri definitive şi irevocabile pe care nu le respectă primarul. De ce dom'le ei nu sunt egali în faţa legii?", a declarat unul dintre manifestanţi pentru MEDIAFAX. 

Un alt protestatar susţine că la DNA Constanţa sunt "numai tâlhari şi infractori" şi că este o "instituţie care face de râs şi defăimează" Direcţia Naţională Anticorupţie.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”