Protest pe roţi faţă de Guvernul Tudose, astăzi, în jurul Palatului Parlamentului

Protest pe roţi faţă de Guvernul Tudose, astăzi, în jurul Palatului Parlamentului

Un "protest pe roţi” faţă de Guvernul Tudose şi faţă de măsurile luate de acesta este anunţat în jurul Palatului Parlamentului pentru joi, de la 11.00, oră la care şi liberalii au anunţat că vor face un lanţ uman la Parlament, în timp ce va fi dezbătută şi votată moţiunea de cenzură ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

Potrivit anunţului de pe Facebook, participanţii sunt aşteptaţi joi, de la ora 10.30, la Parlament, pe Calea 13 septembrie, cu maşini, motociclete şi biciclete, urmând ca la 11.00 să plece în marş în jurul clădirii, cu 10 kilometri pe oră, pe prima bandă. Pe partea stângă a maşinilor va fi afişat un mesaj - un banner care să fie vizibil pentru restul participanţiilor la trafic care merg pe celelalte benzi de circulaţie.

Organizatorii spun că independenţa sistemului de justiţie este "sub asalt”, modificările Codului fiscal duc mediul de afaceri şi economia într-un "haos total”, iar proiectul de lege referitor la ONG-uri arată dezinteresul şi ura faţă de organizaţiile neguvernamentale.

"Pentru toate aceste măsuri şi multe altele, pentru învrăjbirea cu bună ştiinţă a diferitelor segmente ale societăţii, pentru incompetenţa şi abuzul promovate de coaliţia PSD-ALDE, #REZISTENTA a solicitat public în data de 8 noiembrie demisia Guvernului Tudose şi a principalilor vinovaţi pentru actuala stare de fapt – domnii Dragnea şi Tăriceanu – din funcţiile de preşedinţi ai celor două Camere ale Parlamentului. Ne menţinem această solicitare şi în consecinţă susţinem moţiunea de cenzură promovată de PNL şi USR împotriva Guvernului Tudose, moţiune care urmează a fi votată in Parlament, mâine începând cu ora 11.00”, spun organizatorii.

Şi PNL îi cheamă, joi, la Parcul Izvor, pe cei nemulţumiţi de actuala guvernare, pentru a face un lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, de la ora 11.00.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…

5 ULTIMA ORĂ Dispar sistemele IT ale ministerelor și agențiilor guvernamentale, administrația centrală se va mut…