Protest spontan la Institutul Oncologic "Prof Dr. Alexandru Trestioreanu"

Protest spontan la Institutul Oncologic "Prof Dr. Alexandru Trestioreanu"

Mai mulţi angajaţi din radioterapie au protestat, vineri dimineaţă, la Institutul Oncologic "Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu".

Protestul a fost unul spontan.

"Este un echipament care nu a primit de la Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare autorizaţie. Le este teamă că, dacă nu vom avea autorizaţie de la CNCAN la un anumit echipament, nu o să mai putem lucra şi ei rămân fără loc de muncă. Este vorba despre un echipament vechi de 17 ani", a declarat, pentru AGERPRES, managerul unităţii medicale, Lidia Kajanto.

Potrivit acesteia, o altă problemă este lipsa fizicienilor. "În ceea ce priveşte fizicienii, este problema de salarizare. Ne-au plecat în ultimul an patru fizicieni pe care noi i-am format. Ei au plecat în privat, din cauza faptului că se deschide reţeaua privată foarte mult. O să rămânem fără personal. Trebuie să atragem atenţia", a explicat managerul institutului. AGERPRES/(A - autor: Roberto Stan, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu