Protestatara RTV Codruța Cerva, Tudy Ionescu și alte 2 persoane, amendate cu 38.000 de lei pentru că au aruncat saci cu gunoi pe treptele Primăriei Sectorului 1

Protestatara RTV Codruța Cerva, Tudy Ionescu și alte 2 persoane, amendate cu 38.000 de lei pentru că au aruncat saci cu gunoi pe treptele Primăriei Sectorului 1

Protestatara de serviciu a RTV, Codruta Cerva, și alte două persoane care au aruncat saci de gunoi, duminică, 6 iunie 2021, în fața Primăriei Sectorului 1 și la locuința edilului Clotilde Armand au fost sancționate contravențional cu suma totală de 36.000 de lei, au declarat pentru G4media.ro surse din Poliția Locală a Sectorului 1. Fiecare dintre persoane au fost amendate de două ori cu suma de 6.000 de lei, potrivit acelorași surse.

Sursa Foto: G4Media.ro

Foto: amenda primită de Codruța Cerva de la Poliția Sectorul 1

La suma de mai sus se adaugă și amenda aplicată lui  Tim Ionescu zis Tudy, fost viceprimar al Capitalei din partea ALDE, care a primit 2000 de lei pentru că, spune el, a ”mutat doi saci cu gunoaie neridicați din #Sector1 în fața Primăriei”, după cum a anunțat el pe Facebook.

Ionescu s-a plans pe Facebook ca a primit amenda si a anunta ca organizeaza un referendum pentru demiterea lui Armand.

„Amendat cu 2000 de lei pentru ca am mutat doi saci cu gunoaie neridicati din #Sector1 in fata Primariei. Nu ma intimidati doamna #ClotildeArmand, oricat ati pune Politia Locala a Sectorului 1 sa ma amendeze ca v-am transmis mesajul de ridicare a gunoaielor din cartierele Pajura si Bucurestii Noi. Ne vedem in strada la strangerea de semnaturi pentru referendum”, a scris Ionescu.

Recent, fostul viceprimar ALDE a solicitat organizarea unui referendum în Sectorul 1 pentru demiterea primarului Clotilde Armand.

Dumincă, 6 iunie 2021, mai mulți așa ziși protestatari printre care Codruța Cerva, au aruncat saci cu gunoi pe treptele Primăriei Sectorului 1, apoi în fața locuinței edilului Clotilde Armand. ”Evenimentul” a fost mediatizat pe larg de RTV.

Acțiunea a venit în contextul scandalului neridicării gunoului menajer din Sectorul 1 timp de 5 zile de către compania Romprest. Până la urmă, situația s-a detensionat sâmbătă seară după ce stațiile de sortare au permis descărcarea mașinilor de gunoi ale Romprest și după ce primarul Clotilde Armand a anunțat că face plângere penală pentru șantaj și va solicita ridicarea licenței operatorului de salubritate.

N.R. Nu este o greșeală cu poza. Este opțiunea redacției

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

2 Așa o fi? / Dubioase și urât mirositoare sunt dedesubturile politicii românești

3 Câh...

4 Așa arată relaxarea la Mamaia

5 Cel mai prost scenariu pentru omenire