Proteste de 1 Decembrie, anunțate în București și în orașele din țară

Proteste de 1 Decembrie, anunțate în București și în orașele din țară

​​Proteste de Ziua Națională au fost anunțate, pe Facebook, în București și în marile orașe din țară,  scrie Hotnews .

Astfel, în București și în orașele țării, mii de oameni și-au anunțat prezența la un miting programat să înceapă la ora 16.00 în Piata Victoriei. Pe Facebook a fost creat evenimentul „La mulți ani în UE, România! E timpul să scapi de hoți!”.

„De 1 Decembrie, noi credem ca există un singur mod în care putem sărbători și onora România și Centenarul ei: ajutând-o să rămână acolo unde își dorea să fie și acum 100 de ani: în Europa. Valorile celor care au făcut Unirea de la 1918 sunt aceleași pe care le prețuim și azi: domnia legii, democrația, solidaritatea și libertatea. Pentru ca România de azi să rămână acolo unde îi este locul, adică în Uniunea Europeană, este, însă, nevoie să scape de grupul infracțional care a ajuns la conducerea ei și vrea să o scoată în decorul Europei. De 1 Decembrie, venim în Piața Victoriei să strigăm două lucruri: La mulți ani, România! și Demisia! Această țară merită mai mult decât un Guvern incompetent și toxic, a cărui unică misiune este să îl scape pe Liviu Dragnea de pușcărie”, se arată în descrierea evenimentului.

Lista orașelor în care au fost anunțate proteste de 1 Decembrie: București, Pitești, Bacău, Timișoara, Alexandria, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgu Mureș, Miercurea Ciuc, Slobozia, Drobeta Turnu Severin, Constanța, Iași, Bistrița-Năsăud, Zalău, Satu Mare, Botoșani, Reșița, Deva, Arad, Baia Mare, Sfântu Gheorghe, Piatra Neamț, Vaslui, Târgu Jiu, Oradea, Cluj, Ploiești, Giurgiu, Focșani, Galați, Craiova, Brăila, Târgoviște, Tulcea, Brașov, Buzău și Suceava.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa