Protestul AUR a blocat circulația în centrul Bucureștiului

Protestul AUR a blocat circulația în centrul Bucureștiului

Circulaţia rutieră este blocată duminică, în centrul Capitalei. Câteva sute de protestatari s-au strâns în Piața Universității, de unde urmează să plece în marș spre Piața Victoriei. Încă de la orele 14.00, câteva sute de protestatari s-au strâns la protestul organizat de AUR.

Protestatarii au blocat circulația în centrul Capitalei FOTO Captură Video / Facebook

Update:

Potrivit Antena 3 CNN, un protestatar care participa la marșul organizat de AUR a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău. Un echipaj al unei ambulanțe i-a oferit protestatarului primul ajutor.

Update:

Centrul Capitalei este blocat între intersecțiile Piața Universității și Piața Victoriei, după ce participanții la un protest organizat de AUR au plecat în marș spre Palatul Victoria.

Potrivit unor surse „Adevărul”, aproximativ 3.000 de protestatari s-au strâns în centrul Capitalei.

Alți aproximativ 300 de manifestanți cu drapele tricolore se află deja în fața sediului Guvernului, au mai susținut sursele citate.

Știrea Inițială:

Câteva sute de protestatari s-au strâns în Piața Universității, de unde urmează să plece în marș spre Piața Victoriei. Încă de la orele 14.00, câteva sute de protestatari s-au strâns la protestul organizat de AUR.

Potrivit formațiunii, manifestaţia este autorizată de către autorităţile municipale din București, cu oră de începere la 14.00, în zona Universității, participanții urmând să plece într-un marș către Piața Victoriei începând cu orele 15.00.

Protestatarii au drapele tricolore, unii participanți având și costume populare.

Programul transmis de partid mai arată că protestatarii se vor strânge în fața Guvernului începând cu ora 16.00, protestul încheindu-se la orele 24.00.

La un moment dat protestatarii au scandat „demisia”.

Știre în curs de actualizare

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...