Protestul de la metrou - Poliţia: O parte din protestatari au fost identificaţi şi sancţionaţi

Protestul de la metrou - Poliţia: O parte din protestatari au fost identificaţi şi sancţionaţi

O parte din protestatarii de la metrou au fost identificaţi şi sancţionaţi, au declarat, vineri, reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei.

"O bună parte din persoanele care protestează la metrou a fost identificate şi amendate", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Ciprian Romaşcanu.

El a adăugat că se aşteaptă ca fluxul persoanelor care circulă cu transportul de suprafaţă să fie foarte mare şi a dat asigurări că echipaje de poliţie se vor afla în teren pentru a fluidiza traficul.

"Atragem atenţia persoanelor care protestează să respecte normele în vigoare - o parte au fost identificaţi şi sancţionaţi", a precizat oficialul Poliţiei.

Circulaţia trenurilor de metrou a fost perturbată, vineri dimineaţă, de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, aceştia coborând pe şine şi împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, informează Metrorex. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /