Protevelion 2024: au apărut primele imagini de la filmări. Se anunță show incendiar, cine participă la petrecere

Protevelion 2024: au apărut primele imagini de la filmări. Se anunță show incendiar, cine participă la petrecere

Pentru noaptea dintre ani se anunță petrecere mare și distracție pe cinste. Artiști unul și unul vor face atmosferă la Protevelion 2024. Au apărut deja primele imagini de la filmările care, se pare, au avut loc pe 7 noiembrie.

Au apărut primele imagini de la Protevelion FOTO paginademedia.ro

Conform paginademedia.ro , evenimentul va începe de la ora 20.00, gazde fiind din nou actorul Pavel Bartoş şi cântăreaţa Raluka (Alexandra Raluca Nistor).

Printre invitații de la petrecerea care se va difuza pe 31 decembrie, la PRO Tv, se află Irina Rimes, Maria Buză, Smiley, Theo Rose, Andreea Marin, dar și Andreea Esca.

Protevelion 2023. Cine sunt artiștii care vor urca pe scena spectacolului prezentat de Pavel Bartoș și Raluka

În 2023, Andi Moisescu și Andreea Esca, Irina Loghin și Florin Busuioc, Cabral și Adela Popescu, Horia Brenciu și Carmen Tănase, Cătălina Grama și Daniel Pavel, Adrian Nartea și Tania Popa au fost câteva dintre perechile care au putut fi văzute în ipostaze unice în noaptea de Revelion .

„Distracție, momente frumoase care vă vor emoționa și care vă vor aduce zâmbetul pe buze. Vom trece prin multe stări împreună și ne vom distra foarte, foarte tare”, anunța Raluka.

„Va fi multă distracție. În al doilea rând, vor fi mulți oameni foarte faini, momente și cuplete comice extraordinare. Va fi un Revelion așa cum se așteaptă lumea să fie, cu multă voie bună și distracție”, spunea Pavel Bartoș.

Cu cine a fost înlocuit Dan Negru de Revelion. „Le ziceam tuturor că e cea mai mare prostie să faci Revelionul cu Negru“ VIDEO FOTO

La Antena 1, Dan Negru nu a mai fost gazda petrecerii de Revelion de la televizor pentru prima dată în ultimul sfert de secol, după ce s-a mutat la Kanal D.

Dan Negru a prezentat nu mai puţin de 22 de Revelioane consecutive la Antena 1, iar în noaptea dintre ani postul obținea audiențe uriașe. Prezentatorul s-a mutat la Kanal D pentru că și-a dorit să realizeze formate smart, după cum a declarat.

De cinci ani încoace, oriunde m-aș afla de Revelion, postez câte un filmuleț în rețelele sociale. Mă filmam în locurile în care eram, cu copiii prin Egipt, cu soția mea în Havana, eu sunt un mare călător. Deci, de cinci ani, la fiecare Revelion postez un filmuleț în care îi îndemn pe toți să nu stea la televizor de Revelion. Mi-au sugerat oamenii de la Marketing să nu mai fac asta, că ne îndepărtăm publicul... Întotdeauna era viral filmulețul pe care-l puneam eu în 31 decembrie și în care le ziceam tuturor că cea mai mare prostie e să faci Revelionul cu Negru. Sunt atât de puține Revelioane în viața asta... Câtă prostie să fie să stai în fața unui ecran de televizor? Mai bine stai cu prietenii, cu familia, cu părinții, că nu știi cât îi mai ai“, declara prezentatorul într-un interviu pentru Weekend Adevărul .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat