PSD a salvat Realitatea după ce Gușă s-a înscris în partid! Va emite sub sigla Realitatea Plus!

PSD a salvat Realitatea după ce Gușă s-a înscris în partid! Va emite sub sigla Realitatea Plus!

PSD a salvat Realitatea după ce Gușă s-a înscris în partid! Va emite sub sigla Realitatea Plus! 

Cererea Realitatea Media, companie pentru care a fost cerută declanșarea procedurii falimentului, de prelungire a licenței sale a fost respinsă, marți, de către CNA. Doar patru membri au votat în favoarea prelungirii, în timp ce cinci au votat împotrivă, iar unul s-a abținut. Licența actuală expiră pe 30 octombrie, iar neprelungirea ei înseamnă, practic, închiderea postului, mâine fiind ultima zi de emisie.

Dar tot marți, imediat după discuțiile despre Realitatea TV, membrii CNA au luat în considerare o cerere de modificare a structurii serviciului de programe a postului Realitatea Plus, care să retransmită actualul conținut Realitatea TV. Cererea a fost aprobată rapid, cu unanimitate. Potrivit datelor primite de CNA, postul Realitatea Plus este difuzat în patru rețele mici, a fost acceptat recent de Ines. Reprezentanții Realitatea au spus că există acorduri de la RCS și UPC.

Realitatea Plus este un post operat tot de Cozmin Gușă, proprietarul Realitatea TV, prin societatea Geopol International.

Posturile TV funcționează în baza unor licențe cu durată de nouă ani. Actuala licență Realitatea a fost prelungită, ultima oară, în octombrie 2010. Între timp, postul a intrat în insolvență, iar anul acesta a fost cerută declanșarea procedurii falimentului, lucru care, conform Realitatea, nu a fost tranșat încă.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...