PSD, bătaie de joc la adresa bucureștenilor! Metrourile au ajuns să circule la interval de 18 minute, în mijlocul zilei

PSD, bătaie de joc la adresa bucureștenilor! Metrourile au ajuns să circule la interval de 18 minute, în mijlocul zilei

PSD, bătaie de joc la adresa bucureștenilor! Metrourile au ajuns să circule la interval de 18 minute, în mijlocul zilei.

Călătorii care au mers luni cu metroul în Capitală au așteptat și câte 18 minute sosirea unui tren, potrivit reporterilor G4Media și mai multor cititori. Întârzierile enorme sunt înregistrate atât dimineața, cât și în mijlocul zilei.

De aproximativ două săptămâni, circulația metroului bucureștean este îngreunată de lipsa garniturilor de tren. Economedia a scris că Metrorex, compania deținută de statul român prin Ministerul Transporturilor, a ajuns la arierate de 160 de milioane de lei către firma care se ocupă de mentenanță.

Întrebat de ziariști când va plăti Metrorex datoriile, astfel încât să poată fi reluată mentenanța trenurilor, minsitrul Sorrin Grindeanu (PSD) a spus că e nevoie de o rectificare bugetară, cel mai probabil în august.

De notat că înghesuiala de la metrou, produsă din cauza sosirii cu întârziere a trenurilor, se înregistrează exact în perioada în care crește rapid numărul infectărilor cu noul coronavirus.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante