PSD Bucureşti-Ilfov o susţine pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului

PSD Bucureşti-Ilfov o susţine pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului

Organizaţia PSD Bucureşti-Ilfov a decis, miercuri, să susţină, la Congresul din 10 martie, candidatura premierului Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte executiv al formaţiunii, precum şi pe cea a lui Marian Neacşu la funcţia de secretar general al Partidului Social Democrat, informează un comunicat transmis AGERPRES.

Totodată, conform sursei citate, organizaţia va susţine, la Congresul PSD, candidaturile Gabrielei Firea şi a lui Robert Negoiţă pentru cele două funcţii de vicepreşedinţi.

"Organizaţia regională PSD Bucureşti-Ilfov a votat în această seară, în cadrul Biroului Permanent comun al organizaţiei, o serie de rezoluţii în vederea Congresului extraordinar al PSD din 10 martie. Astfel, Regiunea Bucureşti-Ilfov a votat pentru: mandat de susţinere şi încredere pentru preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Biroul Permanent al organizaţiei regionale PSD Bucureşti-Ilfov îşi exprimă convingerea că numai prin menţinerea unităţii, continuităţii, echilibrului şi coerenţei în deciziile şi acţiunile sale politice, PSD va reuşi să îşi îndeplinească obiectivul major: asigurarea climatului politic pentru îndeplinirea integrală a programului de guvernare", se arată în comunicat.

De asemenea, filiala PSD Bucureşti-Ilfov a decis susţinerea continuării programului de guvernare al PSD, susţinerea premierului Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte executiv al formaţiunii, a lui Marian Neacşu - ca secretar general al PSD, precum şi a candidaturilor Gabrielei Firea şi a lui Robert Negoiţă pentru funcţiile de vicepreşedinţi regionali Bucureşti-Ilfov.

"Principală preocupare a Partidului Social Democrat trebuie să o reprezinte românii şi rezolvarea problemelor lor. Cetăţenii acestei ţări sunt cei care merită întregul nostru efort, al politicienilor social-democraţi. Susţin fără rezerve continuarea măsurilor de reformă înscrise în programul de guvernare, pentru că doar aşa putem demonstra că alegerile au fost câştigate cu un program complet şi coerent, care a fost pus în practică şi care astfel a adus bunăstarea românilor pe termen lung. Personal, o susţin pe doamna prim-ministru Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte executiv, pentru a da coerenţă şi stabilitate actului de guvernare şi pentru o colaborare eficientă între Guvern şi partid. Doamna Dăncilă are calităţi reale de lider: este diplomată, empatică, ştie să organizeze echipe de lucru şi să aducă eficienţă şi rigoare, atât în decizia politică, precum şi în cea guvernamentală", a declarat vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, preşedintele Organizaţiei PSD Ilfov şi preşedinte interimar PSD Bucureşti, citată în comunicat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro