PSD, dușmanul antreprenorilor/Câciu: Noi avem doar 10% antreprenori și 90% babuini-antreprenori

PSD, dușmanul antreprenorilor/Câciu: Noi avem doar 10% antreprenori și 90% babuini-antreprenori

Ministrul Finanțelor Adrian Câciu a afirmat, anul trecut, înainte să fie ministru, că 90% din antreprenorii din România sunt babuini-antreprenori. O captură de ecran cu acest comentariu făcut de Adrian Câciu a fost publicată inițial de Bogdan Glăvan, fost consilier al lui Ludovic Orban. Comentariu, vechi de un an, încă există pe profilul său personal.

„Problema este ca dezechilibrul este la modul in care sunt platiti anagajatii (sic) in privat, oentru (sic) ca noi avem doar 10% antreprenori si restul babuini-antreoenori (sic)”, arată o parte din comentariul postat de ministrul Finanțelor Adrian Câciu.

Economedia.ro i-a solicitat un punct de vedere ministrului, care nu a răspuns până la momentul publicării acestui articol.

Comentariul lui Adrian Câciu:

Sursa foto: captură Economedia

Postarea la care Adrian Câciu a făcut acest comentariu:

Declarațiile ministrului par să vină în contextul în care în trecut a spus, în mai multe rânduri, că „afirmația că angajaţii din privat îi ţin în spate pe bugetari este greşită”, pentru că „32% din contribuţiile pentru pensii provin de la bugetari”. Ministrul a fost amplu criticat la acea vreme, contestatarii săi argumentând prin faptul că salariile bugetarilor sunt plătite din taxele plătite de contribuabilii din mediul privat.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro