PSD şi-a desemnat candidatul pentru Primăria Baia Mare

PSD şi-a desemnat candidatul pentru Primăria Baia Mare

Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea a declarat că propunerea a fost făcută conform statutului de către organizaţia judeţeană a social-democraţilor maramureşeni şi validată în unanimitate de CexN.

”Florin Tătaru este primul parlamentar care a câştigat în 2011 o bătălie electorală extrem de grea împotriva unui sistem PDL-ist corupt, venind din spate în sondajele de opinie. A recâştigat mandatul cu peste 50% din sufragiile electoratului în 2012, în urma unei campanii transparente şi oneste. Florin Tătaru este un om obişnuit cu administraţia, care are o pregătire economică deosebită la bază şi care reprezintă o soluţie pentru însănătoşirea filozofiei bugetare şi financiare a municipiului Baia Mare. PSD va propune, în perioada următoare, programe şi proiecte pentru cea mai importantă comunitate maramureşeană, sustenabile din punct de vedere financiar, precum şi soluţii concrete pentru îmbunătăţirea nivelului de trai şi a satisfacerii sociale a băimărenilor”, a declarat Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş.

Candidatul PSD Maramureş pentru Primăria municipiului Baia Mare a declarat că, în campania care urmează, va pune profitul social înaintea profitului economic sau al beneficiului de imagine individuală. ”Personal, eu nu văd următoare perioadă ca pe o luptă electorală, ci ca pe o luptă a binelui, pentru oamenii de bună credinţă din Baia Mare. Iubesc acest oraş, oraşul în care am copilărit şi în care m-am format şi îmi doresc să devină un punct economic şi social important pentru N-V României. Vă asigur însă că îmi doresc o abordare integrată, care să cuprindă toate aspecte importante ale vieţii noastre cotidiene. În acest sens, voi pune profitul social colectiv înaintea profitului economic sau al beneficiului de imagine individuală, asta cred că trebuie să îşi dorească un primar”, a declarat deputatul Florin Tătaru.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante