PSD și UNPR au semnat protocolul de alianță electorală pentru București

PSD și UNPR au semnat joi un protocol de alianță electorală pentru alegerile locale din București. Documentul, semnat de președintele interimar al PSD București, Gabriela Firea, și liderul UNPR, Valeriu Steriu, precede constituirea unei alianțe electorale pentru București în vederea pregătirii alegerilor locale.

Cei doi lideri au promis că vor milita, prin colaborarea dintre cele două formațiuni, pentru ca bucureștenii să beneficieze de o serie de proiecte, precum mai multe spații verzi sau colaborări în domeniile sănătate, educație, cultură.

"Capitala suferă, are de zece ori mai puțin spațiu verde pe cap de locuitor decât capitalele europene. (...) Voi milita, ca primar, ca drepturile de proprietate ale Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu, aflate acum la Ministerul Culturii, să fie transferate la Primăria Capitalei și apoi la primăriile de sector, pentru ca acesta să poate fi reconstruit, reparat și redat circulației", a subliniat Gabriela Firea, candidat PSD la Primăria Capitalei.

Valeriu Steriu a subliniat, la rândul său, că protocolul semnat joi reprezintă un început de relansare a alianței dintre cele două partide, începută în urmă cu patru ani.

"Iată că stânga se unește pentru ca Bucureștiul să aibă proiecte. (...) Sunt convins că împreună putem obține cele sașe sectoare și Capitala. UNPR va contribui semnificativ în acest proiect pentru a avea un rezultat foarte bun în alegerile locale", a adăugat liderul UNPR.

Protocolul prevede susținerea de către UNPR a candidaților PSD la primăriile de sector și la Primăria Capitalei, precum și liste comune ale celor două formațiuni pentru celelalte funcții (consilier, etc).

Ceremonia de semnare a protocolului a avut loc în parcul Bazilescu din Capitală.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Jos chiloții de pe curva PSD! / „Pe Savonea și Iordache i-am găsit în anticameră la Dăncilă, la Guvern”

2 Se dau chiloții jos în PSD! / Toader a fost la Neptun, la plajă, cu Dragnea. Îl implora să-i pună „translatoarea…

3 BREAKING Data alegerilor locale va fi stabilită de Guvern! CCR a respins legea PSD / Și ordonanța de urgență de …

4 ULTIMA ORĂ Rahatul ALDE nu mai există în Parlament. Ultimele excremente, în frunte cu Vosganian, s-au revărsat…

5 VIDEO Anunț-șoc al președintelui! PSD, cu spatele la zid! / Iohannis: Guvernul va veni cu o inițiativă legislati…

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Burgeri în cele mai ciudate ipostaze