PSD solicită anchetă împotriva celor care au folosit imaginea lui Iisus Hristos în campania electorală

PSD solicită anchetă împotriva celor care au folosit imaginea lui Iisus Hristos în campania electorală

PSD a acuzat, marţi, Opoziţia că ''sfidează'' şi ''batjocoreşte'' credinţa creştină, împărtăşită de cea mai mare parte a cetăţenilor români, folosind imaginea lui Iisus Hristos în clipuri electorale şi a solicitat o anchetă pe acest subiect.

"Partidul Social Democrat îşi exprimă indignarea faţă de campania murdară a Opoziţiei care foloseşte imaginea Sfântului Mântuitor Iisus Hristos în clipuri electorale, cu scopul de a ataca sau de a compromite PSD. Autorii acestei campanii mizerabile sfidează şi batjocoresc credinţa creştină împărtăşită de cea mai mare parte a cetăţenilor români. După ce au folosit această imagine în sfintele zile ale Sărbătorii de Paşti, când actorul care interpreta rolul Mântuitorului folosea expresii injurioase împotriva PSD, cei din Opoziţie care se află în spatele acestei campanii incalificabile au schimbat abordarea şi au difuzat recent, în mediul online, un alt videoclip în care actorul care îl interpretează pe Iisus Hristos enunţă mesaje de susţinere în favoarea PSD, cu scopul evident de a îndrepta oprobriul public împotriva Partidului Social Democrat", se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES de PSD.

Social-democraţii solicită autorităţilor în drept să declanşeze imediat o anchetă pentru a-i identifica pe cei care au folosit numele şi sloganul PSD în această "campanie murdară".

"Dincolo de folosirea ilegală a identităţii PSD, considerăm că această campanie josnică şi ticăloasă reprezintă o ofensă gravă împotriva credinţei poporului român şi se circumscrie infracţiunilor contra libertăţii religioase, prevăzute în Codul penal", a explicat sursa citată. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!

3 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

4 FOTO I-o fi amendat cineva? Liderii PSD Ciolacu și Tudose chefuind într-un local care trebuia să fie închis

5 VIDEO Scene violente la Cluj: Femeie târâtă prin noroi de poliţişti şi băgată cu forţa într-o ambulanţă. Expli…