PSD: Sub 0,1% din populaţie - expusă infectării cu COVID-19; e realitatea pe care Guvernul vrea să o ascundă

PSD: Sub 0,1% din populaţie - expusă infectării cu COVID-19; e realitatea pe care Guvernul vrea să o ascundă

Social-democraţii consideră că sub 0,1% din populaţia ţării a fost expusă infectării cu noul coronavirus, realitate pe care, susţin ei, Guvernul vrea să o ascundă prin blocarea testării în Bucureşti.

"Sub 0,1% din populaţie a fost expusă infectării cu COVID-19. Asta e realitatea pe care Guvernul vrea s-o ascundă prin blocarea testării în Bucureşti! Doar 4 din 4.600 de teste PCR şi doar 2 din cele 500 de teste de anticorpi au fost pozitive, în cele două studii demarate de Primăria Capitalei. De ce nu vrea Guvernul să ştim această realitate? Pentru că ar fi greu să explice prăbuşirea economiei naţionale şi cei peste 400.000 de oameni care şi-au pierdut locurile de muncă în urma restricţiilor", se arată într-un mesaj al PSD publicat pe Facebook.

Social-democraţii sunt de părere că, dacă românii "ar afla realitatea", Guvernul n-ar mai putea să amâne alegerile, aşa cum şi-a propus, prin prelungirea la nesfârşit a stării de alertă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...