PSG „tremură“: Neymar, prim diagnostic alarmant după accidentarea din weekend

PSG „tremură“: Neymar, prim diagnostic alarmant după accidentarea din weekend

Internaţionalul Neymar, atacantul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, a suferit o entorsă la glezna dreaptă în meciul câştigat pe teren propriu în faţa formaţiei Lille OSC (scor 4-3), disputat duminică după-amiază în Ligue 1, a anunţat campioana en titre a Franţei, citată de cotidianul Le Parisien.

Neymar, ținta atacurilor dure în multe meciuri. FOTO: Arhiva Adevărul

Neymar, care a marcat, în minutul 17, al doilea gol al parizienilor în partida de pe Parc des Princes, a părăsit terenul pe targă, în repriza secundă şi au existat temeri legate de o posibilă fractură, însă PSG a ţinut să-şi liniştească fanii, precizând că este vorba doar de o entorsă. Brazilianul va fi supus unui nou control medical peste 48 de ore, pentru a se stabili durata exactă a indisponibilităţii sale, a adăugat PSG.

Portughezul Nuno Mendes, celălalt jucător al parizienilor accidentat în meciul cu Lille, a suferit la rândul său o întindere la ligamentul intern al genunchiului drept şi este incert pentru derby-ul cu Olympique Marseille programat la sfârşitul acestei săptămâni pe Stade Velodrome, la care Neymar are foarte puţine şanse să ia parte.

Atacantul brazilian ar putea rata şi meciul retur cu Bayern Munchen din optimile de finală ale Ligii Campionilor, programat pe 8 martie în capitala Bavariei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…