PTB: Bărbat de 26 de ani, reţinut în cazul uciderii lui Florin Mototolea, liderul clanului Duduianu

PTB: Bărbat de 26 de ani, reţinut în cazul uciderii lui Florin Mototolea, liderul clanului Duduianu

Principalul suspect în cazul uciderii lui Florin Mototolea, liderul clanului Duduianu, a fost reţinut, vineri, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al PTB transmis AGERPRES, vineri, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti - Secţia de urmărire penală au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 26 de ani, din Bucureşti, inculpat în cauza de omor înregistrată în dimineaţa zilei de marţi.

În fapt, arată anchetatorii, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuţit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Parchetul informează că vineri acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...