Puiu Popoviciu a fost reținut la Londra

Puiu Popoviciu a fost reținut la Londra

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost reținut luni de către London Motropolitan Police, informează IGPR.

Schimbul de date și informații a avut loc prin CCPI — Biroul SIRENE.

Potrivit sursei citate, în prezent se derulează procedura legală în astfel de situații.

Poliția Română a informat Curtea de Apel București și Ministerul Justiției, instituții abilitate să se ocupe de extrădarea celui în cauză.

Omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost dat în urmărire internațională după ce Curtea de Apel București a emis, la cererea Poliției, un mandat european de arestare pe numele acestuia, existând date că a părăsit teritoriul României la începutul lunii iunie.

Popoviciu a fost dat în urmărire națională de Poliția Română după ce nu a fost găsit la domiciliu în vederea executării deciziei definitive de condamnare a sa în dosarul 'Băneasa'.

Omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la 7 ani închisoare în dosarul "Băneasa". Instanța supremă a admis în parte apelul lui Popoviciu și i-a scăzut pedeapsa de la 9 ani, cât primise la Curtea de Apel București, la 7 ani închisoare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…