Punctul tău slab în funcție de zodie. Lucrul care te sabotează, te trage înapoi când ți-e lumea mai dragă

Punctul tău slab în funcție de zodie. Lucrul care te sabotează, te trage înapoi când ți-e lumea mai dragă

Fiecare persoană are un punct slab în viața. Este o mare realizare să-ți conștientizezi slăbiciunea, asta nu te trage înapoi, ci dimpotrivă, te ajută să fii un om și mai asumat.

Cu plusuri și minusuri, zodiile află cum să-și gestioneze slăbiciunile

În plus, slăbiciunile nu ne anulează calitățile. Conștientizarea lor reprezintă un pas înainte, este ideal să lucrezi pe punctele slabe, să le corectezi și să le transformi până devin, din dușmani, aliați.

Astrologii spun că și zodiile predispun la anumite slăbiciuni. Care e punctul tău slab, în funcție de zodie?

Cele mai mari slăbiciuni ale zodiilor

Berbecul

Un semn grăbit, jovial, exploziv, simpaticul Berbec deschide zodiacul european

Un semn grăbit, jovial, exploziv, simpaticul Berbec deschide zodiacul european

Acest semn de foc muncește exemplar, însă are tendința de a începe mai multe proiecte, înainte de a-l termina pe primul. Își aglomerează viața inutil, se grăbește și, după cum știm, graba strică treaba. Lecția sa este de a-și mai tempera avântul și de a încerca să facă lucrurile mai bine, calitativ, nu cantitativ.

Taurul iubește enorm confortul, el trebuie să se știe la adăpost, în siguranță. Este un semn de casă, adoră huzurul unui cămin tihnit, iar uneori poate rata ocaziile bune pe care viața i le oferă, doar ca să nu iasă din zona de confort. Punctul său slab este faptul că e prea lent, însă atunci când un Taur se pornește, cu greu mai poate fi oprit. Sfatul astrologului Susan Taylor: fii mai pe fază, nu mai lăsa viața să treacă pe lângă tine, doar de dragul odihnei.

Gemeni. Semn de aer, vrea să le facă pe toate, să fie peste tot. Punctul său slab este risipa. Nu se adună într-un loc/obiectiv/proiect, este așa de aerian că nu știe încotro să-și canalizeze energia. Vrea totul și e posibil să nu prindă nimic. Începe multe, nu termină nimic, vrea să iubească toate persoanele și îi scapă tocmai acel om care merita cel mai mult. Sfatul astrologului Susan Taylor: Ia lucrurile pe rând. Nu începe ceva, până ce proiectul anterior nu e terminat.

Racii respectă valorile morale autentice şi în casa lor vei găsi întotdeauna armonie

Racii respectă valorile morale autentice şi în casa lor vei găsi întotdeauna armonie

Racul tinde să fie prea melancolic, să trăiască în trecut. Vorba sa preferată: ”Înainte era mai bine”. Melancolia excesivă îți poate dăuna! Sfatul astrologului Susan Taylor: Fii mai optimist, încearcă să vezi jumătatea plină, nu cea goală!

Leul are o mare problemă: orgoliul. Pășește regal și mai că-i vine să se pupe în oglindă. Orgoliul exacerbat îi dăunează grav în viață. Lecția sa este aceea de a învăța acceptarea și smerenia. Nu mai fi atât de mândru!

Fecioara este clar criticul zodiacului. Mereu își face griji și comentează. Poate chiar cobi. Niciun efort n-o satisface, crede că altfel sigur era mai bine sau altcineva sigur făcea mai bine. Teama eșecului o va face să rateze bucuria vieții. Sfatul astrologului Susan Taylor: începe să te iubești mai mult și încetează să-i mai judeci pe oameni. Învață să ai încredere.

Balanța

Este semnul indecis. Atât de mult se gândește la soluții, că până la urmă niciuna nu va mai fi bună. Este ezitantă, spre disperarea familiei și a prietenilor. Sfatul astrologului Susan Taylor: începe prin a lua decizii neînsemnate și încearcă să nu te mai răzgândești.

Scorpionul face eforturi de comunicare. E mereu tulburat de conflictele sale interioare, personalitatea sa complexă îl face să fie atât de greu de înțeles! Sfatul astrologului Susan Taylor: fă pace cu tine și nu-ți mai chinui sufletul. Nu mai complica lucrurile și totul va merge de minune.

Săgetătorul este un semn atât de schimbător. Prins mereu la mijloc, între două decizii sau două persoane, această zodie are o problemă cu fluctuațiile de stare. Prietenii săi se îngrijorează frecvent în legătură cu asta. Încearcă să iei deciziile atât consultându-ți mintea, cât și inima. Nu mai îndepărta oamenii.

Semn de Pământ, zodia Capricorn este cea mai stabilă și consecventă dintre toate

Semn de Pământ, zodia Capricorn este cea mai stabilă și consecventă dintre toate

Capricornul se înfurie mult prea repede. Este zodia care deține doar două fațete: fie te iubește, fie te urăște. Răceala sa îndepărtează oamenii. Efectiv îi sperie, ești Crăiasa Zăpezii. A viscolului, mai degrabă. Sfatul astrologului este să dai oamenilor o șansă, să faci un efort să te apropii de ei. După ce te vei fi dezghețat, o să fii uimit cu câte persoane te vei împrieteni.

Vărsătorul are o mare hibă: deși este jovial și deschis, tinde să devină foarte superficial. Nu aprofundează relațiile, ține enorm la independența lui și uneori devine egoist.

Sfatul astrologului Susan Taylor: Fii autentic și încearcă să te împrietenești cu oamenii de-adevăratelea.

Peștii fac exces de emoții. Își țin inima la vedere și toți îi pot răni. Absorb problemele celorlalți, sunt bureți emoționali. Este adorabilă latura lor blândă și empatică, dar trebuie să învețe s-o gestioneze. Sentimentale tale nu trebuie să te împiedice să te bucuri de viață. Fă un efort să le blochezi, îl sfătuiește astrologul pe nativul Pește.

Foto: Pixabay și Profimedia

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...