Purtătoarea de cuvânt a MAE rus, despre Zelenski: Este fiul de cățea al Occidentului VIDEO

Purtătoarea de cuvânt a MAE rus, despre Zelenski: Este fiul de cățea al Occidentului VIDEO

Purtătoarea de cuvânt a MAE rus, Maria Zaharova, a declarat, joi, în timpul unei conferințe de presă, că președintele ucrainean Volodimir Zelenski este un „fiu de cățea”, relatează Lenta .

Liderul de la Kiev a fost numit „fiu de cățea” de Maria Zaharova. FOTO Profimedia

Purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de Externe a afirmat că atitudinea statelor occidentale față de Ucraina întărește sentimentul de „permisivitate și impunitate” al Kievului. În plus, a spus că aceasta situație ar putea încuraja Ucraina să realizeze „pași extrem de periculoși, cu consecințe imprevizibile”.

Zelenski este fiul lor de cățea, al Occidentului și, în consecință, totul îi este permis. Mai mult, el nu este doar fiul lor de cățea, el este și instrumentul lor de a contracara țara noastră”, a declarat Zaharova într-o conferință de presă care a fost transmisă și pe canalul de YouTube al ministerului.

În aceeași ordine de idei, fostul președinte rus Dmitri Medvedev a prezis sfârșitul asistenței militare pe care SUA o acordă Kievului, declarând că: „America și-a abandonat întotdeauna prietenii și pe cei mai buni „fii de cățea" ai săi".

Declarațiile acesteia vin în contextul în care în urmă cu o zi liderul de la Kiev a efectuat o vizită la Washington , aceasta fiind prima sa călătorie în afara Ucrainei după debutul „operațiunii militare speciale”.

Dmitri Peskov , purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a reacționat, joi, și a declarat că vizita liderului de la Kiev în SUA nu a ilustrat deloc „dorinţa de a asculta Rusia”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”